Ensikertalaisten ei kannata jättää väliin näitä Antalyan nähtävyyksiä.

Tämä sivu sisältää matkailutietoa ja oppaan kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä ensikertalaisille Antalyaan Turkkiin. Ensikertalaiset viihtyvät Antalyassa, ja Turkin Rivieralla on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että yksi matka ei riitä katsomaan kaikkea. Antalyan vesiputoukset, rannat ja historia houkuttelevat monia matkailijoita. Hotels Scanner.com tarjoaa mahtavat jopa 70 % alennukset Antalyan hotelleista, kun ne varataan verkossa.

1., Kursunlun putoukset

Kursunlun vesiputoukset ovat piilossa metsäkävelyn lopussa Turkin hiljaisessa, varjoisassa nurkassa. Tämä paikka on 20 minuutin ajomatkan päässä Antalyan keskustasta riippumatta siitä, vuokraatko ajoneuvon, ajat bussilla tai osallistut päivittäiseen kiertueeseen. Pitkän nähtävyyksien parissa vietetyn päivän jälkeen vesiputoukset ovat ihanteellinen paikka levätä ja ladata akkujasi.

Kun vaeltelet putouksille, pidä silmällä paikallisia eläimiä, kuten taimenta joissa ja kilpikonnia järvissä, joihin saatat törmätä. Koska polut ovat täynnä piknikalueita, pakkaa lounas ja ota aikaa.

Upeat vesiputoukset laskeutuvat kiviä pitkin alas smaragdinvihreiksi altaiksi. Kursunlu Falls, vaikkakaan ei niin vaikuttava kuin Duden Falls, tarjoaa rauhallisemman ympäristön päiväretkelle.

Paras aika tulla on keväällä tai syksyllä, jolloin putoukset ovat alhaisimmillaan, mutta silloinkin luonnonkaunis vaellus on matkan arvoinen.


Toiseksi Termesso

Vaikka Aspendos on tunnetuin turistikohde, Termessosissa on paljon ainutlaatuisempi tunnelma. Termessos oli Pisidian kaupunki, joka sijaitsee Taurus-vuorilla yli 1000 metrin korkeudessa.

Merkittävän vanhan kaupungin hyvin säilyneet rauniot ovat hajallaan kukkulan rinteellä ja tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään maisemaan.

Jos haluat nähdä kaiken tämän paikan tarjottavana, tarvitset hyvät kengät, seikkailun tunteen ja paljon vettä.

Huomautus: Teatterista on upeat näkymät Taurus-vuorille. Vaellus sinne on pidempi, mutta se on sen arvoista.

Kaputasin ranta

Sen lisäksi, että Kaputas on maailmanluokan ranta, se on paikallinen suosikki ja loistava johdatus Antalyaan kaikille ensimmäistä kertaa vieraileville. Se jättää sinut kaipaamaan enemmän.

Kalkanin ja Kasin puolivälissä sijaitseva Kaputasin ranta syntyi pitkälle hiekkaan avautuvasta kanjonista. Jos haluat viettää aikaa rannalla, ota mukaan vettä ja varjoisa paikka.

Paras aika vierailla Pataralla tuulisena päivänä on Kalkanin ja Kasin välissä, jolloin minibussit pysähtyvät.

Neljäntenä Kaleici

Historiallinen Kaleici, joka tunnetaan myös nimellä Vanha Antalya, on nähtävyys. Rooma Kaleicissa vieraileminen on kuin astuisi ajassa taaksepäin, sillä kaupungin suuret kivimuurit, mutkittelevat kujat ja viehättäviä muinaisia ​​asuntoja ovat.

Varsinaiseen Rooman kaupunkiin pääsee Hadrianuksen portin kautta, joka rakennettiin vuonna 130 jKr keisari Hadrianuksen vierailun kunniaksi. Tämän vuoksi Kaleici on nyt suojeltu alue, jossa alueen muinaista siluettia mahdollisesti häpäisevät kehityshankkeet on kielletty.

Huippuvinkki: Hyödynnä kaupungin monia ruokapaikkoja, joista löydät rennon ympäristön ja herkullisia perinteisiä ruokia.

Antalyan museo

Tämä erinomainen museo on pakko nähdä kaikille Turkin historiasta kiinnostuneille. Näyttelyt sisältävät kaikki mielenkiintoisimmat Turkin rannikolla tehdyt löydöt.

Museo esittelee esineitä pronssikaudelta aina Bysantiumiin asti keskittyen paikallisiin raunioihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *