Parhaat nähtävyydet Oslossa, Norjassa

Oslo, Norjan upea pääkaupunki, on yksi maailman väkirikkaimmista kaupungeista. On kuitenkin huomionarvoista, että vain noin 20% tästä alueesta on ratkaistu. Puistojen ja metsien lisäksi on myös kukkuloita ja suuri määrä järviä tutkittavaksi. Oslossa on puistoja ja avoimia tiloja, ja ne kaikki ovat kävelyetäisyydellä käytännössä kaikesta kaupungista.

Kaupungin julkisia paikkoja yhdistävät erilaiset kulkutiet ja polut, jotka helpottavat kävelyä. Voit myös varata auton verkossa jopa 70%: n alennuksella osoitteessa Cars-Scanner. Lisäksi Karl Johansin portti, kaupungin pääväylä, on täynnä jalankulkijoille sopivia alueita. Alkaen Oslon päärautatieasemalta veden äärellä ja kääntyen läpi useiden Oslon suosituimpien matkailukohteiden, kuten kuninkaallisen palatsin ja kansallisteatterin, kautta historiallisiin yliopistorakennuksiin ja Oslon katedraaliin, tämä laaja katu toimii koko kaupungin kävelykaduna.

Tyynenmeren saarten museo

Kon-Tiki-museossa (Kon-Tiki Museet) on Thor Heyerdahlia kunnioittavia näyttelyitä, ja se sijaitsee samassa rakennuksessa Fram-museon kanssa. Kun tämä norjalainen merimies, tutkimusmatkailija ja seikkailija matkusti Perusta Itä -Polynesiaan vuonna 1947 balsapuulautalla osoittaakseen, kuinka Tyynenmeren alue oli asuttu, hän valloitti maailman huomion.

Tämä kiehtova nähtävyys, joka avattiin ensimmäisen kerran nykyiseen paikkaansa vuonna 1957, sisältää runsaasti tietoa sekä Heyerdahlista että hänen kuuluisasta aluksestaan. Sen lisäksi, että he pääsevät lähelle kuuluisaa norjalaista Kon-Tikiä, vierailijat voivat nähdä 14 metriä pitkän Papyrus-valmistetun Ra II: n, jonka hän purjehti Atlantin yli vuonna 1970.

Sijaitsee osoitteessa 36 Bygdynesveien Oslossa, Norjassa.

mäkihyppy Holmenkollenissa ja siellä sijaitseva museo

Hiihtomuseo, Holmenkollenin hyppyrimäen (Holmenkollbakken) juurella, on maailman vanhin jatkuvasti toimiva hiihtomuseo. Täältä löytyy esityksiä ja pyhäinjäännöksiä yli 4000 vuoden hiihtohistoriasta ja monista aiheeseen liittyvistä aiheista, kuten säästä ja naparetkestä.

On mahdollista nähdä sukset vuodelta 600 jKr, jolloin niitä käytettiin ensimmäisen kerran tässä museossa. Vuorisukset, nopeat sukset ja jopa pisimmät sukset ovat edustettuina kokoelmassa, samoin kuin valikoima maastoa ja sovelluksia.

Yhteystiedot: Kongeveien 5, 0787 Oslo

Pyhän Olavin katedraali Oslossa

Tämä katedraali on restauroitu ja uusittu useita kertoja sen jälkeen, kun se vihittiin vuonna 1697. Torni uudistettiin vuonna 1850, ja rakennuksen sisustus uudistettiin pian toisen maailmansodan päätyttyä. .’s

Barokkinen saarnatuoli ja alttari (1699) ja Emanuel Vigelandin lasimaalaus sekä pääoven koristeelliset pronssiset ovet ovat kaikki huomionarvoisia elementtejä. Älä unohda pysähtyä Oslon basaarilla, joka sijaitsee aivan muinaisen kirkon porttien ulkopuolella. Näissä vuonna 1841 rakennetuissa historiallisissa salissa on nyt taidegallerioita, kahviloita ja antiikkiliikkeitä.

Huoneisto sijaitsee osoitteessa 11 Karl Johansgt. Oslon sydämessä

Rdhuset (kaupungintalo)

Epäilemättä Oslon massiivinen kaupungintalo (Rdhuset) on merkittävä maamerkki. Arnstein Arneberg ja Magnus Poulson loivat tämän massiivisen betoni- ja tiilirakennuksen, jossa on kaksi tornia, joista toisessa on massiivinen kellotaulu. Satama -alueen ympärillä soivat kellot sijaitsevat yhdessä sataman tornista.

Rakennuksen sisustus on yhtä mielenkiintoinen kuin sen koristeellinen etuosa, jossa on veistoksia ja bareljeefeja. Edvard Munch, Henrik Srensen ja Per Krohg ovat kuuluisia norjalaisia ​​taidemaalareita, jotka ovat vaikuttaneet freskoon.

Sijainti: Rdhuset, 0037, Oslo, Norja

Ingersoll-Engahlin lentoasema

Oslon Aker Brygge -alue, joka on rakennettu lakkautetulle telakalle, on kaupungin sydän. Norjassa on runsaasti hämmästyttävää luonnon kauneutta sekä upeita moderneja ja muinaisia ​​rakennuksia, jotka kaikki ovat esillä ympäri maata kaikkina vuorokaudenaikoina.

Arvioiden mukaan Aker Brygge vastaanottaa vuosittain yli 12 miljoonaa turistia.

Sijainti: Bryggegata 9, Oslo, Norja, 0120

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *