Parhaat Tekemistä Serbiassa

Sisämaavaltiot ovat usein täynnä erilaisia ​​maisemia ja nähtävyyksiä tutkittavaksi; ne ovat usein myös kulttuurisesti monimuotoisia naapurimaidensa vaikutuksen vuoksi. Tällainen on tilanne Serbian kanssa, joka on yksi Balkanin parhaista kohteista.
Oletko kiinnostunut hyvästä hotellista Serbiassa? Yli 10 314 hotellia Serbiassa erikoisalennuksella Ibis-, Novotel- ja Holiday Inn-hotelliketjuissa hotels-scanner.comissa.
Serbia tarjoaa erilaisia ​​​​ilmastoja riippuen siitä, minne menet. Jos harkitset maastomatkaa, sinun tulee varautua vaihteleviin sääolosuhteisiin riippuen siitä, mihin suuntaan menet.

Katso Zlatiborissa ulkoilmamuseo.
Sirogojnon ulkoilmamuseo on erinomainen paikka tutustua 1800-luvun maaseutuelämään ja samalla saada raitista ilmaa! Tutustu museoon ja sen maisemiin kuuluviin puisiin koteihin kävellessäsi rinteessä.
Vieraile Kukkatalon mausoleumissa.
Vieraile entisen Jugoslavian presidentin Titon lepopaikalla ja ihaile sitä koristavaa arkkitehtuuria ja vesielementtejä. Pääsisäänkäynnin lähellä on myös terassi, joka on rakennettu näyttämään koko kaupunkia ja tarjoaa upeat näkymät.
Aikamatka Belgradin linnoitukseen
Tämä on loistava paikka vierailla koko perheelle, josta on upeat näkymät koko kaupunkiin ylhäältä. Koko kompleksissa on museoita ja leikkikenttiä, joista nuoret voivat nauttia, sekä runsaasti linnoituksia ja historiaa.
Lähde viinikierrokselle
Serbia on täynnä viinireittejä, joita voit tutkia samalla kun ihaile maisemia, maistelee ja tutustu tuotantoon.
Fruska Gora on tunnettu viinialue, joka tuottaa Rieslingiä. Toinen kuuluisa reitti on Smederevon viinireitti, jonka toisella puolella on kimalteleva Tonava ja toisella Morava. Sauvignon on näkyvä tällä alueella.
Mene Bela Crkvaan.

Tätä kuvan täydellistä pientä kaupunkia ympäröivät rehevät kukkulat, tuoksuvat kukat, järvet ja pikkukaupungit. Jos haluat nähdä todellisen Serbian, kaukana suurista kaupungeista, tule tänne tutustumaan perinteisiin ja kulttuuriin.
Viminaciumissa on vielä enemmän roomalaisia ​​jäänteitä.
Ensimmäiseltä vuosisadalta peräisin olevan muinaisen kylän rauniot ovat edelleen poikkeuksellisen hyvässä kunnossa antiikin vuoksi. Voit vierailla alueella helmikuusta marraskuuhun, ja kannattaa ehdottomasti tehdä tutkimusta etukäteen saadaksesi kaiken irti vierailustasi tässä erittäin historiallisessa paikassa.
Tutki Golubacin linnaa.
Tämä fantasiakaupunki sijaitsee aivan upean Tonavan rannalla, ja sitä vartioi majesteettinen linna korkealla rinteessä. Näkymät täältä ovat vain upeat, koska se sijaitsee itse joen leveimmässä kohdassa.
Hyödynnä Kustendorffin Drvengrad-festivaaleja.
Tämä kuuluisa kulttuuritapahtuma on pakollinen näkemisen arvoinen tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisuuden nähdä kansainvälisiä ja paikallisia elokuvia samalla kun voit saada yhden tähden. Tämä juhla, joka yleensä pidetään tammikuussa, on melko suosittu.

Ota Tonava-joen risteily
Serbian läpi virtaava Tonavan osa on helposti purjehdittavissa useiden erikokoisten veneiden ja reittien avulla. Tee alustavaa tutkimusta valitaksesi minne haluat matkustaa ja haluatko mennä pienelle ja viehättävälle vai suurelle laivatyyliselle risteilylle.
Uinti Sava-joella
Sava on alueen pisin joki, joten jos haluat uida siinä, matkusta Ada Medicaan, pienelle saarelle, joka on itse asiassa melko ihana sinänsä. Täällä on yksittäisiä kelluvia mökkejä ja puujalkaisia ​​mökkejä sekä kaunis nurmialue.

Hiihto halvalla
Jos pidät hiihtämisestä, mutta sinulla ei ole varaa joidenkin Euroopan tunnetuimpien lomakeskusten korkeisiin hintoihin, harkitse Serbian vuoristovierailua saadaksesi huomattavasti halvemman kokemuksen samalla adrenaliinitasolla.
Kopaonik etelässä on suosittu kohde, samoin kuin Zlatibor lännessä, joka saattaa olla parempi keskitason tai aloittelijoille, ja Mokra Gora, jossa on lumilautailumahdollisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *