Thaimaa ensimmäistä kertaa matkustaville

Thaimaa on edelleen yksi ensimmäisistä pysähdyspaikoista ensimmäistä kertaa matkustaville. Mutta älä mene lankaan: vaikka täällä vieraileminen tarkoittaa kuluneen turistipolun seuraamista, ei ole epäilystäkään siitä, että tämän kiehtovan kansakunnan ymmärtäminen saattaa kestää jonkin aikaa. Noudata 10 parasta Thaimaan matkailuneuvontaamme varmistaaksesi, että pääset vauhtiin ensimmäisellä vierailullasi.
Autonvuokraus verkossa on kannattava palvelu. Voit vertailla bookingauto hintoja ja saada jopa 70 % alennuksen vuokrauksesta Bangkokissa.

Mene hitaasti
Älä yritä liian kovasti mahtuaksesi mukaan. Aloitat lähes varmasti Bangkokista, joten älä kiirehdi. Anna olla vähintään yksi yö tunnetulla Khao San Roadilla ennen kuin matkustat etelään saarille tai pohjoiseen Thaimaan toiseen kaupunkiin Chiang Maihin. Tarvitset vähintään kaksi viikkoa suorittaaksesi molemmat; Jos sinulla on kolme, lisää Kanchanaburi ja historiallinen Kwai-joen ylittävä silta aikatauluusi.

Mikä se on?
Thaimaa on kansakunta täynnä temppeleitä, sekä suuria että pieniä, mutta niiden kaikkien näkeminen väsyttää. Keskity sen sijaan mahtaviin nimiin, kuten Wat Pho ja Wat Phra Kaeo Bangkokissa sekä Wat Phra Si Sanphet Ayutthayassa. Muista, että Thaimaa on enemmän kuin pelkkä arkkitehtuuri; katu- ja rantaelämä ovat yhtä tärkeitä osia kokemusta.

Älykäs katuruoka
Thaimaan katuruokaa on runsaasti, laadukasta ja hämmästyttävän halpaa. Se voi kuitenkin johtaa myös ruokamyrkytykseen. Suorita perustoimenpiteet, kuten käsien pesu ennen ja jälkeen ruokailun, ja mikä tärkeintä, syö siellä, missä on ihmisiä; nopeampi vaihtuvuus tarkoittaa tuoreempaa ruokaa. Vältä myös vesijohtoveden juomista.

Hylkää vastustaja
Hyttyset ovat yleisiä, mutta se ei tarkoita, että sinun on hyväksyttävä pureminen. Käytä suihkutettavaa karkotetta, jossa on vähintään 50 % deetiä päivällä (100 % yöllä), ja käsittele vaatteesi permetriinisuihkeella heti saapuessasi. Mutta ole varovainen, kun teet tämän ulkona ja anna sen kuivua jonkin aikaa – se on kauheaa.
Markkinoida
Vierailu ulkoilmamarkkinoilla on välttämätöntä, koska löydät täältä parhaat hinnat ja usein hienoimmat asiat. Thaimaa on kuitenkin väärennettyjen tavaroiden paratiisi, joten muista, että ostamasi tavara ei todennäköisesti ole todellista, ja muista aina neuvotella – sinulle tarjottavaa alkuperäistä hintaa tulisi alentaa vähintään kolmanneksella. Chatuchakin viikonloppumarkkinat Bangkokissa, Tha Khan kelluvat markkinat Samut Songkhramissa ja Chiang Main yöbasaari ovat suurimpia markkinapaikkoja.
Hanki parhaat mahdolliset sängyt.
Jos sinulla on tiukka budjetti ja haluat majoittua hostelleissa tai majataloissa, vain ilmestyminen ja huoneen pyytäminen on halvin tapa, ja Thaimaan kukoistavan matkailualan vuoksi sinulla ei todennäköisesti ole ongelmia löytää sänkyä. . Muista kuitenkin, että ilmastointi on yleensä lisäinvestointi, joka on sen arvoista lämpiminä kuukausina (yleensä toukokuusta lokakuuhun). Jos olet valmis maksamaan hieman ylimääräistä majoituksestasi, varaa keskitason tai luksushotellit etukäteen saadaksesi parhaat hinnat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *