Tekemistä Madridissa

Madrid on Espanjan suurin metropoli, jossa on kiehtova yhdistelmä muinaista ja modernia arkkitehtuuria. Voit odottaa erinomaista ruokaa, kiehtovia monumentteja ja upeaa yöelämää, kuten muut Espanjan suuret kaupungit. Sen elinvoimaisuus voidaan havaita yksilöiden rauhallisen asenteen kautta elämään, jossa lounas alkaa vasta klo 15.00, yö alkaa klo 12.00 asti ja nukkuu aamuun asti. Tämä saattaa tuntua aluksi hullulta, mutta tietämättäsi saatat joutua heidän yhteiskuntaansa.

Itse Madridissa, jos pysyt pääkeskuksessa, voit kävellä lähes kaikkiin sen kuuluisiin kohteisiin. Jos ei, helpoin ja halvin vaihtoehto on ehdottomasti metro. Löydät myös halpa autonvuokraus Madridista Cars Scanner.

Käy Madridin kuninkaanlinnassa

Kun olet Madridissa, kuninkaanlinna on pakko nähdä. Se on kaiken keskellä. Se on kävelyetäisyydellä katedraalista, Temple de Debodista ja Plaza Mayorista. Ei aina sanoa palatsin hämmästyttävää ulkoa ja lukuisten patsaiden yksityiskohtia. Jos voit säästää euroja, kävele sisälle ja tutustu palatsin historiaan. Valitettavasti sinä päivänä minulla ei ollut riittävästi aikaa, joten päätin kiertää palatsin.Hangout Del Sol -portaalissa

Madridin sydän on Puerta del Sol. Tämä aukio on yksi kaupungin vilkkaimmista aukioista, jossa on ravintoloita, kauppoja ja ruokapaikkoja. Voit tulla ostoksille koko päivän tai upea arkkitehtuuri, jos et nauti ostoksista, pitää sinut ja kamerasi käytössä pitkään. Aukiosta tulee yöelämän maisemia, ja useita baareja ja klubeja viihdyttää sinua aamulla, kun saavut koko yön.

Käy pääaukiolla

Muutaman minuutin päässä Puerta del Solista Plaza Mayor on toinen pääaukio. Tämä on loistava paikka istua alas ja rentoutua, siemailla lasillista hienoa viiniä ja syödä tapaksia samalla kun koet neliön arkkitehtonisen loiston.

Syö maailman vanhimmassa ravintolassa

Lyön vetoa, ettet tiennyt, että Madrid on maailman vanhin ravintola. Eikä ennen kuin opas kertoi minulle siitä. Ravintola tunnetaan nimellä kastilialainen ravintola Sobrino de Botín, joka on maailman vanhin ravintola yli 250 vuoden ajan. Ruokasalissa ja keittiössä ravintola säilyttää kuitenkin vanhan maailman tunnelmansa ja jopa kokkaa ateriansa puupolttimilla! Sinun ei todellakaan pitäisi unohtaa kerran elämässä.

Tutustu Madridin hiljaisiin katuihin

Madrid on labyrintti kauniista kaduista, jotka kulkevat toistensa yli ja tekevät tutkimisesta vieläkin hauskempaa. Olet minuutin hiljaisella kadulla niin rauhallisena, että uskoit ettet ole pääkaupungissa, ja sitten olet hetken kiireisessä paikassa katsomassa ihmisiä seurustamassa ympäri maailmaa. Kaikilla kaduilla on ainutlaatuinen kauneutensa ja ne odottavat sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *