Melbourne – nähtävää ja tehtävää

Melbourne on maan suurin retkeilijä ja kuuluisa upeasta yöelämästään. Se on Australian pääbaari ja elävän musiikin keskus. Kaupunki näyttää eurooppalaiselta ja on suosittu retkeilijöiden ja nuorten keskuudessa, jotka haluavat nauttia rennosta ilmapiiristään.

Voit helposti viettää viikon täällä etkä katua sitä runsaalla kulttuurilla, tapahtumilla, taidenäytöksillä ja elävällä musiikilla. On monia paikkoja vierailla, tehdä ja syödä. Syötävää on runsaasti.
Voit järjestää matkasi, säästää rahaa ja viettää suurimman osan ajastasi täällä tämän Melbournen matkaoppaan avulla. Melbournen Foxiepass.com -sivustolla on tällä hetkellä saatavilla yli 226 matkaa.

Tutustu kahviin

Tämän kaupungin kahvilakulttuuri on osa sen olemusta. Kaikki täällä haluavat nauttia teetä ja kahvia keskustellessaan kahvilassa. Kumpikaan ei kaipaa. Kumpikaan ei kaipaa. Voit tehdä kahvikierroksen Melbourne Coffee Toursin tai Café Culture Walkin kanssa saadaksesi lisätietoja syistä, miksi melbournelaiset rakastavat kahviloitaan niin paljon.

Kilda Party Party

Siellä on edullisia ravintoloita, baareja ja klubeja, kuuluisa Melbournen yöelämän alue – se on paikka katsella ja nähdä. Tässä on Melbourne, jos haluat löytää sen villi puolen. Base Melbourne on yksi suosikkipaikoistani juhlia muiden matkustajien kanssa – jopa muutama asukas! Niiden baari on suosittu alla ja tarjoilee edullisia juomia.

Elokuvat Park Moonlightissa

Kesällä Royal Botanic Gardens tarjoaa iltaisin elokuvia (useimmat niistä ovat menestyviä Hollywood -elokuvia). Voit tuoda omia ruokia ja juomia ja nauttia miellyttävästä piknikistä katsellen upeita elokuvia, kuten alkoholia ja juomia. Aivan kuten ajaa sisään, mutta ilman autoa. Ajattele sitä. Katsokaa vain säätä ja tuokaa viltti ja kangas istumaan (se voi joskus olla hieman kylmä). Alkaen 19 AUD (15 dollaria).

Flindersin katuasema

Flinders Streetin asema, joka avattiin vuonna 1854, on yksi Melbournen tärkeimmistä maamerkeistä ja suosituista kohtaamispaikoista. Asemalla on viktoriaanista arkkitehtuuria ja leveitä kellotauluja. Se oli maailman vilkkain rautatieasema 1920 -luvulla ja on nyt raportoitu olevan Etelä -pallonpuoliskon vilkkain esikaupunkien rautatieasema.

Tule viinimatkalle.

Tällä alueella viinimatkat ovat erittäin suosittuja. Morningtonin niemimaa on maailmankuulu viinintuotantoalue Melbournen esikaupunkialueella. Siellä on noin 40 viinitarhaa, jotka sijaitsevat 45 minuutin päässä kaupungista. Yarran laaksossa on myös erilaisia ​​retkiä (mihin useimmat retket vievät sinut). Jos henkilöllä ei ole autoa tai hän haluaa yöpyä alueella, Melbournessa matkustaminen maksaa 150–225 AUD per henkilö (114–172 dollaria).

Pysy neliön liitossa

Federation Square on aivan City Circle -moottoritien ja kadun toisella puolella sijaitsevan Flinders Streetin aseman varrella. Tämä vuonna 1968 rakennettu avoin aukio ulottuu yli 8 hehtaarin alueelle ja toimii paikkana yksilöille. Mieluummin lounastan täällä ja katson kaupungin ohi. Joen aukion alla on useita ravintoloita ja ulko pubeja. Kesällä täällä järjestetään myös erilaisia ​​tapahtumia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *