Ayia Napan ravintolat

Ayia Napa etsii jotain tekemistä? Ayia Napassa on joitain maan upeimmista rannoista, historiallisia kirkkoja, erinomaista ruokaa, upeaa luontoa ja viihdyttävää toimintaa koko perheelle.

Saaren suurin yöelämä ja Euroopan suurin teemapuisto löytyvät Ayia Napasta. Ayia Napa on kaikki mitä etsit, etsitpä sitten vilkkaita yökerhoja, perheomisteisia rantoja tai jännittävää toimintaa.

Tässä on suositukseni Ayia Napan matkailutoiminnasta:

Cape Greco Kävele polkuja
Cape Greco on puisto, jossa on ihania vaellusreittejä ja koskematon luonnonmaisema. Kävijöitä on noin 16 km ja pyöräreittejä noin 4 km.

Saatat löytää ihastuttavan maaseudun, jota ympäröivät tämän puiston kristallinsiniset vedet, joissa voit uida ja sukeltaa.

Meriluolat, Ayioi Anargyroin kappeli ja rakkaussilta ovat joitakin Grecon niemen tärkeimpiä nähtävyyksiä.

Tarkista Ayia Napan luostari
Yksi suosituimmista muistomerkeistä ja Napan Neitsyt Marian kuva sijaitsee Ayia Napan luostarissa.

Se näyttää linnoitukselta noin 1500 jKr, joten rakentaminen on vaikuttavaa.

Saatat myös nähdä upeaa taidetta, ihania puutarhoja ja lähes 600 vuotta vanhaa sycamore -puuta arkkitehtuurinsa lisäksi. Tämä on ehdottomasti yksi Ayia Napan hienoimmista asioista!

Syö paikallista ruokaa
Ayia Napassa voit nauttia erinomaisesta ruoasta monissa kauniissa ravintoloissa. Voit syödä mitä tahansa perinteisestä kyproslaisesta keittiöstä ja libyalaisesta ruoasta tuoreisiin meksikolaisiin ruokiin ja mereneläviin.

Ehdotan vierailua Sesoula Kalamaki -ravintolassa, En Yevo Tavernaki -ravintolassa, ZAATAR Living Arts Syrian Cuisine -ravintolassa, salviaravintolassa.

Mene Tauchiin
Jos haluat ripotella veteen, voit kokeilla sukellusta lomallasi. Ayia Napa on erinomainen paikka oppia sukeltamaan ja ihana paikka kokeneille.

Kaksi onteloa, tunneleita ja kanjoneita tutkiakseen kaupunkia ympäröivän kivisen meren lisäksi Cape Grecolla ja Protarasilla on upeat kalliomuodostumat meren alla.

Se on varmasti yksi suurimmista asioista Ayia Napan seikkailun ystäville! Kyproksen parhaat rannat löydät osoitteesta 1001beach.com


Näe meren luolat
Vieraile ainakin kerran Kyproksella oleskelusi aikana meriluolissa. Ihmeet, jotka iskivät kallioille vuosien varrella, tuottivat meriluolan upeita kalliorakenteita.

Nykyään merelliset lehdot ovat ihanteellinen paikka snorklata, uida ja sukeltaa upeissa luonnonkellareissa. Suurin nähtävyys on luola, jossa on luonnollinen ikkuna kauniista merikellareista – se on yksi Kyproksen suosituimmista valokuvauspaikoista. Mutta muihin luoliin pääsee myös kävellen.

HUOMAUTUS: Jos menet uimaan ja tutustut luolaan, käytä oikeita kenkiä, koska tietyt kivet voivat olla erittäin teräviä.

Lähde retkelle veneellä
Yksi Ayia Napan suosituimmista matkoista on tutustua rannikkoon veneellä.

Useita veneretkiä on saatavilla joka päivä sesonkiaikana Ayia Napasta. Toiset veneilyretket ovat tuttuja, jotkut ovat romanttisia, ja toisilla on kovaa musiikkia ja juomia hieman hullu.

Yksi veneretkien suurimmista asioista on kuitenkin se, että voit katsella eri näkökulmasta Ayia Napan upeaa rantaviivaa ja uida saaren hienoimmissa kohdissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *