Tutustu Müncheniin eri tavoin

Vaikka Saksan pääkaupunki Berliini on festivaalikaupunki, hipsteripiste ja paikka, jossa ollaan juuri nyt ympäri maailmaa, München saa huomattavasti vähemmän huomiota retkeilijöiltä ja nuorilta matkailijoilta, vaikka se onkin ainutlaatuisempi paikka.
Voit varata yli 156 Münchenin retkeä sekä museolippuja ja nopean pääsyn ohituslinjalle nähtävyyksiin. Edulliset hinnat 2021. Erikoistarjouksia ja alennuksia sivustolla 1001guide.net

1. Olutpuutarhat rentoutuvat.
Biergarten ei ole vain baijerilaisten paikka nauttia olutta. Täydellinen on melkein kuin uskonnon valitseminen (jokaisella paikallisella on suosikki, joka sinun on vain nähtävä), ja uskonnon vierailu on uskonnollinen teko. Satoja paikkoja voidaan valita, mutta Lake House ja Wiener Platzin olutpuutarha ja Augustiner Keller ovat parhaita paikallisia ihmisiä, joista valita.
Joten tässä on paikallinen tapa tehdä asioita. 1) Mitä enemmän ihmisiä kokoontuu pöydän ympärille, sitä parempi. 2) Jokaisen tulisi tuoda jotain ruoasta, joka on jaettava pöydän ympärille (liemi, juusto, hedelmät, vihannekset ja lautaset jne.). 3) Kun yksi ja kaksi vaihetta on suoritettu, on aika juoda. Omien ruokien tuomisen lisäksi olutpuutarhojen kauneus on erittäin suositeltavaa ja osa nautintoa. Älä ole huolissasi, jos olet yksin – ihmiset toivottavat sinut tervetulleeksi pöydilleen enemmän kuin iloisesti. Olutpuutarhat ovat sosiaalisia sulatusuuneja, ja Münchenissä kävijöiden pitäisi olla pakollisen listansa kärjessä.

2. Tutustu salaisiin kursseihin ja piilotettuihin käytäviin.
Miljoonat Münchenissä vierailevat turistit voivat tehdä kaupungista klaustrofobisemman etenkin kesäkuukausina. Ihastuttavat paikat, kuten Asam -kirkko, Platzl -aukio, Theatine -kirkko ja monet tuhannet ihmiset alueella, eivät ole kovin miellyttäviä. Onneksi näillä kolmella paikkakunnalla on yksi yhteinen asia – jos avaat silmäsi odottamattomilla alueilla ja olet valmis tutkimaan kauneutta, saat ainutlaatuisia nähtävyyksiä, joita monet muut eivät ole nähneet.
Piilotettu aarre nimeltä Asamhof on vain 30 metriä Asamin kirkon oikealla puolella. Tämä on sisäpiha, jossa on pieniä ravintoloita ja kauppoja, ja tunne, että turistilaumat ovat tuhansien kilometrien päässä. Vasemmalla on Theatinerhof, tuomioistuin, joka saa sinut tuntemaan olosi italialaiseksi. Olet oranssissa Theatine -kirkossa. Ja aivan kadun päässä kuuluisasta Hofbräuhausista on piilotettu tunneli, joka näyttää syntyneen suoraan sadusta.

3. Puistot ja joenrantareitit
Usein München ei vaikuta suuresta kaupungista, ja ihmiset haluavat kutsua sitä ”globaaliksi kaupungiksi sydämellä”. Vierailijat huomaavat, kuinka vihreä se on – puistoja on ympäri ja Isar -joki on kaupungin vihreä keuhko. Tutustu English Gardeniin, joka on yksi maailman suurimmista kaupunkipuistoista. Kävele jokea pitkin, juokse tai pyöräile tai istu vain joen rannalla ja katsele maailmaa ohi. Katso ihmisten pelaa palloja ja kävele Royal Hofgartenin ympärillä.

4. Hemmottele itseäsi ihanilla pienillä kahviloilla, jäätelöllä ja ihmisillä, jotka katsovat
Münchenissä on omat viehätyksensä, la dolce vita, jota jotkut pitävät Italian pohjoisimpana kaupunkina. Paikalliset Münchenissä haluavat olla ulkona, ja yksi heidän suosikkiharrastuksistaan ​​on istua kahviloissa ja juoda kuppi kahvia tai viileää juomaa tarkkaillen joitakin ihmisiä. Aurinkoisina päivinä voit rentoutua ja nauttia raikasta smoothieta Aroma Kaffeebarin ikkunoiden kera. Myöhäinen aamiainen voidaan tarjoilla maassa Trachtenvoglin ulkopuolella (klo 14.30 asti), tai sinulla on mahdollisuus unohtaa kaikki ympäri maailmaa, kun sinulla on Ladenin herkullisin juustokakku.
Kun et todella lepää kahviloissa, sekä italialaiset että baavilaiset nauttivat lääkkeestä – jäätelöstä! True & 12, jäätelökahvila, jossa on 12 erilaista tuoretta makua joka päivä, on uusi lapsemme korttelissa Haidhausenissa. Hullu jäätelökone on ihanteellinen vaihtoehto kokea epätavallisia makuja, kuten olutta tai samppanjaa.

5. Mene pois kaupungista! Pois kaupungista!
München on ihana, mutta ympäröivillä alueilla on myös paljon nähtävää. Starnberger See, Ammersee ja Schliersee tarjoavat monia järviä, joihin pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja joissa voi uida tai vain levätä. Alppien ylängöillä on joitain parhaita kävely- ja kiipeilypaikkoja Saksassa, jos haluat olla aktiivinen. Voit rentoutua saunassa, josta on suora yhteys Tegernsee -järvelle kylminä päivinä. Kaikille kulttuurin harrastajille on tarjolla muita nähtävyyksiä. Schleißheimin linna on kuin Versaillesin nuorempi veli. Tunne itsesi kuninkaaksi tai kuningattareksi kävellessäsi ihanassa puistossa ja ihaillen majesteettisia rakennuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *