Barcelona säästää rahaa

Olet ehkä kuullut, että Barcelona on yksi Espanjan kalleimmista kaupungeista, mutta älä usko kaikkia kauheuksia, joita kuulet!
Kaupungin tekeminen edulliseen hintaan on melko helppoa. Säästät rahaa saapuessasi Barcelonaan käyttämällä monia taktiikoita ja ehdotuksia! Barcelonassa tiedämme kuinka säästää rahaa.

1) Mene enemmän
Tämä on Barcelonan johtava keino säästää rahaa. Todellisuudessa Barcelona on melko pieni kaupunki ulkonäöltään huolimatta, ja suurin osa sen alueista on kävelyetäisyydellä. Matka El Ravalista Goottilaiskortteliin kestää vain muutaman sekunnin, ja Eixamplesta El Borniin olet alle kymmenen minuutin päässä. Hienoin ja halvin tapa nähdä kaupunki on luultavasti julkinen liikenne ja omat jalkasi.

2) Ota lentokenttäjuna taksin sijaan.
Taksi Barcelonan keskustaan ​​lentokentältä maksaa paljon enemmän kuin 30 €, tarpeeton, kohtuuton maksu! Lentokentän rautatieasemalta junalla pääsee kaupunkiin halvempaan hintaan.
Terminaalissa 2 on useita opasteita tälle asemalle. Terminaali 2. Terminaalien välillä on ilmainen kuljetus, kun lentosi saapuu lentokentän vastapäätä.
Osta T-10-metrolippu asemalta ja aja junalla joko Santsin tai Grácian Passeig-asemalta. Voit vaihtaa metrolinjalla täällä ja nousta sitten hotelliltasi tai huoneistostasi lähimmällä asemalla.
Lentokenttä -asema on vain kahden junan päässä, ja sinun on valittava yksi laiturin vasemmalta puolelta. Oikeanpuoleinen juna kulkee vastakkaiseen suuntaan ja vie junan matkalle takaisin lentokentälle rautateitse. Se on melko suoraviivaista, me vannomme.

3) Syö älykkäästi
Paras tapa säästää rahaa on kokata itse ja Barcelonan elintarvikemarkkinat on ostaa tuoreita hedelmiä ja poimia aisteja. Mutta on helppoa säästää rahaa syömällä fiksuja asioita kaupungissa, jos et halua valmistautua lomallesi.
Aivan kuten paikalliset ihmiset klo 14.00, syö pääateriasi lounaaksi. Jos syöt tällä hetkellä kaupungissa, voit nauttia kolmen ruokalajin menusta (menú del día) jopa 10 eurolla. Monissa ravintoloissa on valikko ja perinteistä, tuoretta ja erinomaista ruokaa on jatkuvasti saatavilla!
Älä vie maukasta leipomoa kaikkialle, vaan mene Bakery 365: een ja tee kotitekoisia kakkuja ja leivonnaisia ​​jo 1 eurolla! Se on meidän suosikki kaupunkiketju!

4) Käytä julkista liikennettä kaupungissa
Barcelona on yksi Espanjan parhaiten linkitetyistä kaupungeista, ja voit säästää rahaa vierailustasi julkisen liikenteen hyödyntämiseen.
Metro
Metro on nopein reitti ympäri kaupunkia, ja siellä on säännölliset ja puhtaammat junat kuin useimmissa maanalaisissa linjoissa. Voit ottaa metrolla T-10-lippusi 10 matkalle, alkaen kierroksesta ja päättyessäsi, kun lähdet metroasemalta. Kaikki linjan muutokset, niin kauan kuin et ole poistumassa metrosta, lasketaan edelleen samaksi matkaksi.
T-10-lipulla jokainen matka maksaa hieman yli 1 € verrattuna vähintään kaksinkertaiseen yksittäisen matkan hintaan ilman T-10: tä. Voit myös jakaa lippusi useiden ihmisten kanssa, tarkista ystäväsi bussipysäkiltä ja kuinka monta matkaa lähdit!

5) Ilmainen vierailu museoissa
Monet museot avaavat ovensa ilmaiseksi joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Tämä on hieno tapa löytää kaupunki ilman kuluttamista penniäkään. Yritä selvittää, mitkä museot haluat väliaikaiset näyttelyt ennen kuin tulet Barcelonaan.

6) Evite Wake
Se on ehkä pahin asia, jonka voit tehdä Barcelonassa turistina syömään tai ostamaan La Ramblassa. Kustannukset ovat melkein kolme kertaa suuremmat kuin muut, etkä todellakaan maksa tuotteiden laadusta.

Lähde matkalle La Ramblaan ja tutustu Barcelonan sivukäytäviin, jossa voit löytää paljon piilotettuja jalokiviä. Tiedämme, että La Rambla on houkutteleva, mutta emme suosittele tarpeeksi vain muutaman askeleen päässä tästä kadusta, kuinka monta muuta upeaa paikkaa kaupungissa on.

7) Lahjoita asiantunteva
Barcelonassa, miten säästää rahaa – älä käytä sitä ilman merkitystä. Barcelona on yksi parhaista ostospaikoista, mutta myös yksi suosituimmista käytettyjen markkinoiden ja vintage-vaatteiden kaupungeista. Kaupungissa on eri markkinat joka viikonloppu, olipa kyse sitten 1 euron markkinoista, 5 eurosta tai alle tai mistä tahansa muusta kirppusta tai vuosikerta. Tällä tavalla voit löytää uskomattomia kappaleita ja säästää tonnia rahaa samanaikaisesti.

8) Varaa ennakkotilauksesi.
Kaikki on edullisempaa, joten ennen kuin tulet kaupunkiin, sinun on suositeltavaa nähdä, mitä haluat saavuttaa. Osta liput kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Sagrada Familiaan, Guell -puistoon ja La Pedreraan, ja säästä rahaa lahjakauppaan. Löydät parhaat retket Barcelonasta ja lähistöltä Foxiepass.com -sivustolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *