Zagrebin nähtävyydet ilmaiseksi tai halvalla

Kroatia on suosittu matkakohde, ja Zagreb on sisällytettävä matkasuunnitelmaan. Kaupunki on pakko nähdä Kroatiassa kiehtovan historiansa ja monipuolisen kulttuurinsa vuoksi. Se on loistava paikka vierailla monista syistä, alhaisista hinnoista ja upeista kahviloista Euroopan hienoimpiin joulumarkkinoihin vierailijoiden mukaan.
Olemme paljastaneet muutamia piilotettuja jalokiviä, tapahtumia ja paikkoja ympäri kaupunkia, joten voit aloittaa tutkimalla tätä upeaa kaupunkia. Zagrebin Excurzilla.com in avulla voit järjestää päiväretkiä englanniksi ammatillisen oppaan tai yksityisen oppaan kanssa.

INmusic Jarun Lake Festival
Määräaika on 30. kesäkuuta.
Joka kesäkuu kolmen päivän ajan IN -musiikkifestivaali toimittaa maailman parhaan musiikin Zagrebiin. Monet nuoret ihmiset ympäri maailmaa muuttavat kaupunkiin.
INmusicin aiempiin kokoonpanoihin on kuulunut maailmanlaajuisia supertähtiä, kuten Florence + The Machine, Arctic Monkeys, Nick Cave, Kings of Leon, Rudimental, The Black Keys, Lily Allen ja Arcade Fire. Verrattuna muihin eurooppalaisiin musiikkifestivaaleihin tämän sisäänpääsyn hinta on varsin kohtuullinen.
On kaksi saarta, joilla voit leiriytyä, jos haluat ”koko” INmusic -kokemuksen: Trenjevka ja Univerzijada. Suihkujen, Wi-Fi: n ja opastettujen retkien lisäksi Unescon suojelemalle Plitvice-järven kansallispuistoon asiakkaat voivat käyttää näitä palveluja.

Cinema Europa Varavska 3 on saatavilla ympäri vuoden.
Vintage -elokuvateatteri ”Kino” Europa on suojeltu kulttuuriperintörakennus, joka on edelleen elokuvateatteri ja baari. Joten ei ole yllätys, että Kino Europa on suosittu nuorten kaupunkilaisten, enimmäkseen hipsterien, kokoontumispaikka. Keskeisellä paikalla, se on vain kukat täynnä Cvjetni trg (tai Kukka-aukio).
Heidän elokuvaohjelmansa on erottuva, koska se sisältää monipuolisen valikoiman festivaalielokuvia ympäri maailmaa. Zagrebin elokuvajuhlilla ja Subversive -festivaaleilla, jotka molemmat pidetään vuosittain elokuvateatterissa, siellä on järjestetty myös suuria kroatialaisia ​​elokuvafestivaaleja.

Kostajat eivät ole läsnä, jos menet siihen paikkaan odottamaan heidän olevan. Siirry vain, jos etsit hämärää indie -elokuvaa, jota ei ole saatavilla missään muualla. Tapahtumaan osallistuminen auttaa tukemaan elokuva -alan osaa, joka kertoo tositarinoita ympäri maailmaa. ”Tekstitetty tiistaisin” esitetään elokuvia eri puolilta maailmaa, kaikilla tekstityksillä.
Joten jos olet Zagrebissa tiistaina, muista pysähtyä. Muista katsoa eteiseen ja nauttia kaikesta kauniista arkkitehtuurista, vaikka et pidä elokuvasta (ei hätää, kaikilla ei ole erinomainen maku).


Nikola Teslan tekninen museo osoitteessa Savska 18
Avoinna ympäri vuoden.
Saatat tuntea Nikola Teslan, maailmankuulun tiedemiehen, joka on syntynyt Kroatian Smiljanin kaupungissa. Zagrebin teknologiamuseo on sen olemassaolon ansiosta hänelle, kuten odotettaisiin.
Museossa liikkumisen helpottamiseksi näyttelyt on jaettu luokkiin, kuten energianmuutos ja geologia ja kaivostoiminta. Voit myös tutustua muihin osiin, kuten ilmailuun, jos olet kiinnostunut.
Museon koko kaappi näyttää Nikola Teslan innovaatioita ja elämää, mikä auttaa kävijöitä oppimaan lisää tästä vallankumouksellisesta mielestä.

Tämä on erinomainen tilaisuus oppia jotain uutta, olitpa sitten kiinnostunut tieteestä ja tekniikasta tai haluat vain pitää hauskaa. Raitiovaunulla, bussilla tai jopa kävellen pääset sinne (15 minuutin kävelymatkan päässä Zagrebin pääaukiolta).

TORTUREUM Radieva 14 – Kidutuksen museo

Jokainen päivä vuodesta on tervetullut.
Niin oudolta kuin se saattaa tuntua, Tortureumin vierailijoiden tulisi valmistautua järkyttävään kokemukseen. Mikään ei voi todella valmistautua näyttelyn noin 70 kidutusvälineeseen sekä aavemaisiin multimediaohjeisiin. Sinulla on myös muutamia yllätyksiä, jotka pidämme salassa. Näyttelyssä on joitain maailman vanhimmista kidutuslaitteista, mukaan lukien giljotiini ja nuoren morsian, jota käytettiin pelleilevien naisten kiusaamiseen.

Radieva -kadulle, jossa museo sijaitsee, pääsee helposti kaupungin keskusaukiolta. Liput museoon maksavat noin 4-5 euroa.

Sljeme Skiing ja Snow Queen Award
Joulukuussa alkava ja huhtikuuhun ulottuva hiihtokausi tarjoaa erilaisia ​​aktiviteetteja.
Tammikuussa jaetaan Lumikuningatar -palkinto.
Medvednican korkein kohta, Sljeme, sijaitsee aivan Zagrebin ulkopuolella. Talvella Zagrebin yläpuolella oleva korkein huippu on loistava paikka hiihtää ja pitää hauskaa. Sinne kulkee 20-30 minuuttia julkisilla liikennevälineillä kaupungin keskustasta, joten sinulla on runsaasti aikaa rentoutua ja nauttia maisemista.
Joka vuosi kilpaillaan Lumikuningattaren palkinnosta. Voittajat kruunataan ja heille annetaan Lumikuningattaren ja Lumikuninkaan tittelit. Poikkeuksellisen epätavallisen sijaintinsa (juuri Kroatian kaupungin yläpuolella) ja upeiden maisemien lisäksi lomakeskus houkuttelee joitain maailman parhaista hiihtäjistä.
Rinteillä on hyvät mahdollisuudet törmätä hiihtolegenda Janica Kosteliciin. Hkotikaupunki on Zagreb.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *