Mitä päälle Tunisiassa

Tunisia on upea kansakunta, jossa on paljon tekemistä, kuten historiallisia kohteita, museoita ja upeita rantoja. Tunisiasta on tulossa suositumpi matkailijoiden keskuudessa. Matkustaminen muslimimaassa ei ole kuin matkustaminen Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa; pukeudu vaatimattomasti ja peitä lomahotellisi ulkopuolella.
Tunisian rannikko on monipuolinen sekä täällä tarjolla oleva viihde, ja arviomme 1001beach.com-sivustolla auttaa päättämään ihanteellisen lomasi sijainnin.

On kuuma koko päivän, joten ota mukaan kevyet, väljät vaatteet, jotka on valmistettu luonnonkuiduista, kuten pellava, silkki, bambu ja puuvilla, jotka pitävät sinut viileänä ja jotka on helppo pestä ja kuivata.
Käytä aurinkovoidetta, aurinkolaseja ja aurinkohattua. Muista ottaa mukaan hyönteis-/hyttyskarkotteita.
Jos olet menossa dyyneille, tuo huivi tai sarongi kasvojen päälle, jotta hiekka pysyy poissa.
Kevyen ja mukautuvan matkatakin pakkaaminen on fiksu idea.
Pakkauskenkiä Tunisiaan
Ota mukavat jalkineet päiväksi, erityisesti suljetut kengät, koska kadut ovat tyypillisesti epätasaisia ​​ja pölyisiä.
Vältä korkokenkien käyttöä iltaisin ja valitse sen sijaan kauniit litteät sandaalit.

Naisten vaateehdotuksia
Uimapuvut tulee varata rannalle ja uima-altaalle ja peittää ne kaftanilla tai sarongilla vaeltaessasi yleisillä alueilla.
Puuvillaiset tai muut luonnonkuituiset paidat tai t-paidat ovat OK, yhdessä puuvillahousujen tai nilkkahameen kanssa, ja muista peittää olkapäät tai joudut tarkasteluun.
Lyhyitä toppeja, lyhyitä hameita/shortseja, tiukkoja tai vartaloa paljastavia vaatteita ja niin edelleen tulee välttää kaikin keinoin.
Pidä asusi väljänä – se pitää sinut viileänä kaikesta huolimatta, ja houkuttelet vähemmän ei-toivottua huomiota.
Pashmina tai sarong on joustava vaate, jota voidaan käyttää aurinkosuojana tai vaatimattomana peitteenä – ja se voi ”glammittaa” jopa alkeellisimmat iltayhtyeet.
Muista, että yksinkertainen pukukoru voi piristää mitä tahansa asua.
Käytä pashminaa olkapäiden ja paljaiden jalkojen peittämiseen vieraillessasi pyhissä paikoissa.

Valmistaudu säähän.
Lämpimimmät kuukaudet ovat touko, kesäkuu, heinäkuu, elokuu, syyskuu ja lokakuu; vältä synteettisiä tekstiilejä, koska ne ovat melko epämiellyttäviä helteessä.
Syys, lokakuu, marraskuu, joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, joten ota mukaan kevyt sadetakki.
Arvostamme Weather+ -sovellusta, koska se tarjoaa tarkan 6 päivän ennusteen päivälle ja yölle, mikä on varsin hyödyllistä kotoa valmistautuessa. Voit myös tallentaa kaikki sivustot, joissa olet käynyt, mikä on hyvä tapa muistaa lomasi.

Tunisian matkatarpeet
Kun matkustat tai matkustat pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa, laukku tai pehmeäsivuinen reppu on käytännöllisempi ratkaisu kuin kova laukku. Kuutioiden pakkaaminen voi auttaa sinua pitämään omaisuutesi siistinä ja samalla vähentämään äänenvoimakkuutta.
Yhdistä matkalaukkusi kokoontaitettavaan päivälaukkuun tai rantalaukkuun, jossa voit kuljettaa päivittäisiä tarpeitasi.
Älä koskaan juo tai pese hampaitasi vesijohtovedellä. Harkitse LifeStraw Filtration -vesipullon tuomista mukaasi.
Saatat tarvita matkasovittimen pistokkeen sekä jännitemuuntimen, jos laitteitasi ei ole tarkoitettu paikalliselle jännitteelle (230 V).
Käytä luotettavaa matkatavaravaakaa varmistaaksesi, että pysyt painorajan alapuolella ja vältät odottamattomilta matkatavaramaksuilta. Muista säästää tilaa matkamuistoille kotimatkalla! Souqit ovat täynnä huomiota herättäviä ja kiehtovia asioita, kuten koruja, keramiikkaa ja Saharan sandaaleja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *