Parhaiksi arvioidut nähtävyydet ja nähtävää Nizzassa

On helppo ymmärtää, miksi impressionistiset taiteilijat kiehtoivat Nizzaa. Tämä ihastuttava kaupunki muistuttaa pastellimaalausta kirkkaalla säällään ja upealla välimerellisellä ympäristöllään. Nizzassa on lämmin ilmasto ympäri vuoden, ja sitä ympäröivät Baie des Angesin rauhalliset siniset vedet ja Meri-Alppien juuret suojelevat.
Brittiaatelisto löysi kaupungin ensimmäisen kerran talvilomapaikkana 1820-luvulla. Se on edelleen suosittu lomakohde tänään.
Ajanvietton ilot tässä upeassa merenrantakaupungissa ovat rajattomat aina viehättävillä mukulakivikujilla vaeltamisesta kuuluisalla Promenade des Anglais’lla kävelyyn. Käytä listaamme Nizzan parhaista turistikohteista ja tekemistä kiertoajelusuunnitelmasi suunnittelussa.
Monet turistit haluavat varata auton verkossa etukäteen. Löydät parhaat autonvuokraustarjoukset Nizzassa jopa 80 % alennuksella sivustosta bookingcar.eu. Autonvuokraus Nizzassa alkaa 17 eurosta päivässä.

Notre-Dame-de-Cimiez Monastère
Monastère Notre-Dame-de-Cimiez sijaitsee muodikkaalla Cimiezin alueella, aivan Cemenelumin muinaisten jäänteiden yläpuolella. Roomalaiset kylpylät ja amfiteatteri ovat edelleen näkyvissä luostarin alla.
Alun perin benediktiiniläisluostari, jonka fransiskaanit ottivat haltuunsa 1500-luvulla, ja sitä laajennettiin 1600-luvulla. Sen nykyinen ilme erottuu vuonna 1850 tehdystä kunnostuksesta uusgoottilaisten ihanteiden mukaisesti.
Cimiezin luostari on nykyään historiallinen muistomerkki, ja siinä on museo, joka esittelee paikallisten fransiskaanimunkkien historiaa 1200-luvulta lähtien. Museossa on myös kokoelma freskoja ja uskonnollista taidetta.
Luostarin 1400-luvun kirkko on koristeltu kolmella suuren italialaisen taidemaalarin Louis Bréan mestariteoksella.
Vierailijat arvostavat kävelyä luostarin vehreällä alueella, joka on hoidettu välimerellisillä puilla ja ruusutarhalla. Näkymät kaupunkiin ja merelle voi olla useista näköalapaikoista koko puutarhassa.
Yrityksen Nizza osoite on Place du Monastère.

Musée d’Art Moderne et Contemporain nro 6
Tämä modernin ja nykytaiteen museo avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 1990. Museo sijaitsee Yves Bayardin ja Henri Vidalin suunnittelemassa modernissa rakennuksessa, jossa on neljä tornia Carraran marmorista, jotka ovat peräisin Italian Carraran lähellä olevista louhoksista. Pihaa koristaa omituinen nykytaideteos.
Museon kokoelma kattaa ajanjakson 1950-luvulta 1970-luvulle, ja se sisältää poptaidetta ja amerikkalaista abstraktia taidetta. Erityisen mielenkiintoisia ovat Nizzassa vuonna 1928 syntyneen Nouveaux Réalistes -liikkeen jäsenen Yves Kleinin esillä olevat maalaukset.
Sijainti: Place Yves Klein, Nizza

Albert 1er Jardin
Tämä vehreä puisto, jossa on vehreitä puita, suuri ruoho, suihkulähteitä ja tuoksuvia kukkia, on suosikkikohde rentoutumiseen ja rauhallisiin kävelyretkiin. Puiston leikkikentät ja vanhanaikainen karuselli houkuttelevat erityisesti pienlapsiperheitä.
Théâtre de Verdure, joka sijaitsee Jardin Albert 1er:ssä, on viehättävä ulkoilmateatteri mäntyjen ja palmujen ympäröimänä. Tämä ulkoilmakeskus isännöi musiikkitapahtumia kevään ja kesän ajan, mukaan lukien rock-festivaaleja ja tunnettujen rock-yhtyeiden esityksiä.
Avenue de Verdunin ja Promenade des Anglais’n välissä on puutarha. Lyhyen kävelymatkan päässä puistosta on suosittu Avenue Jean Médecin, yksi Nizzan tärkeimmistä vähittäiskaupan alueista.
Yrityksen Nice osoite on 1 Promenade des Anglais.

Musée National de France Chagall, Marc
Tämä museo, jossa on upea kokoelma Marc Chagallin raamattuaiheisia maalauksia, miellyttää Marc Chagallin faneja. Kokoelma sisältää 12 valtavaa maalausta, joissa on Vanhan testamentin kuvia, sekä erilaisia ​​Chag
Museoa ympäröi rehevä vehreys. Luonnonmaisema oliivipuiden, sypressien, tammien ja välimerellisen kasvillisuuden kera tuo mieleen Eedenin puutarhan. Puutarhaan istutettiin agapanthus-kukkia, koska ne kukkivat heinäkuun alussa, Chagallin syntymäpäivän aikoihin.
Yrityksen Nice osoite on Avenue Docteur Ménard.

Hieno karnevaali
Nizzan karnevaali juontaa juurensa katoliseen paastoa edeltävän juhlan perinteeseen. Joka vuosi kahden viikon ajan helmikuussa Nizzan kaupunki juhlii villiä ja kaoottista festivaalia, joka houkuttelee satoja tuhansia ihmisiä. Nizzan karnevaali on yksi Ranskan Rivieran suosituimmista ja suosituimmista festivaaleista.
Upeat paraatit katseenvangittavine kellukkeineen ja kimaltelevaa viihdettä, kuten brasilialaisia ​​tanssijoita ja Nizzan kreivikunnan alueellisia kansanryhmiä, kiehtovat katsojia. Muita paraatteja ovat suuret nuket, jotka tunnetaan nimellä ”grosses têtes” ja tuoreet kukka-asetelmat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *