Säästövinkkejä Splitissä, Kroatiassa

On varmasti mahdollista mennä Splitiin pienellä budjetilla. Kolmen Unescon maailmanperintökohteen ja dynaamisen yöelämän ansiosta, joka ei riko budjettia, Dalmatian alueen suurin kaupunki on vilkas ja mielenkiintoinen paikka.
Koska nähtävää ja tehtävää on niin paljon, budjettimatkailijat saattavat olla huolissaan häviämisestä pakollisille kohteille, mutta Splitin ei tarvitse olla kohtuuttoman kallis. Splitissä ja sitä ympäröivillä alueilla on useita matalatehoisia ja vapaasti sisäänpäästäviä maamerkkejä sekä useita muita näppärämpiä tapoja säästää rahaa oleskelusi aikana. Alla on joitain uskomattomia rahansäästöstrategioita Splitissä.
Suunnittele edullinen oleskelu kaupungin ulkopuolella.
Säästä rahaa pysymällä Stobrecissa tai Podstranassa.
Splitissä yöpyminen, etenkin kesällä, voi olla kallista. Sesonkiaikana kaupunki houkuttelee paljon vierailijoita, ja halvemmat hotellit ovat usein täynnä. Sinun ei kuitenkaan pitäisi tuntea velvollisuutta maksaa enemmän huoneesta hienossa hotellissa. Kaupungin ulkopuolella yöpyminen voi säästää paljon rahaa majoituksessa.
Pienet Stobren ja Podstranan kylät, jotka sijaitsevat vain vähän itään rannikolla Splitistä, tarjoavat vaatimattomia hotelleja, hostelleja, majataloja ja yksityisiä vuokra-asuntoja murto-osalla tunnetun hotellin hinnasta, ja matka kestää vain 15 – 20 minuuttia matka takaisin Splitiin katsomaan sivustoja.
Jos olet kiinnostunut hyvästä hotellista Splitissä, yli 6482 hotellia erikoisalennuksella Ibis-, Novotel- ja Holiday Inn -hotelliketjuissa hotels-scanner.comissa.

Lentokentältä bussilla tai katamaraanilla.
Splitin lentokenttä sijaitsee noin 25 mailia pohjoiseen Splitin keskustasta. Saapuessasi voi olla houkuttelevaa ottaa taksi lentokentän uloskäynnistä. Taksit ovat nopeita ja käteviä, mutta usein kalliimpia. Onneksi on olemassa useita muita vaihtoehtoja päästäksesi lentokentältä hotellillesi ilman liiallisia kuluja.
Tutustu useisiin bussivaihtoehtoihin, jotka kulkevat suoraan lentokentältä Splitiin ja kestävät noin 30–40 minuuttia. On myös katamaraanilinja, joka kestää vain 20 minuuttia ja kulkee jopa kymmenen kertaa päivässä suoraan Splitin sydämeen.

Hanki SplitCard
Turistialennuspassi, joka sisältää kaiken.
Tämä alennuskortti on välttämätön kaikille budjettitietoisille Splitin vierailijoille. SplitCard on saatavilla hotellien vastaanotoista ja matkailuneuvontakeskuksista eri puolilla kaupunkia, ja se on ilmainen, jos yövyt vähintään 5 yötä kesällä tai 2 yötä talvella.
SplitCard antaa sinulle ilmaisen sisäänpääsyn eri museoihin ympäri kaupunkia, mukaan lukien kaupunginmuseo ja luonnonhistoriallinen museo, sekä ainutlaatuisia säästöjä monissa muissa museoissa, gallerioissa, teattereissa, vuokra-autoyrityksissä ja retkissä. Sen avulla voit myös säästää 10 % useissa Splitin alueen ravintoloissa ja myymälöissä.

Vieraile Diocletianuksen palatsissa.
Historia
Diocletianuksen palatsi on Splitin suosituin turistinähtävyys, ja onneksi budjettimatkailijoille sisäänpääsy on ilmainen. Tämä Unescon maailmanperintökohde luotiin Rooman keisarille Diocletianukselle 4. vuosisadalla.
Palace, joka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja leviää yli 3 hehtaarin alueelle, sijaitsee Splitin keskustassa, ja siellä on monia kaupungin suurimmista kaupoista, ravintoloista ja baareista. Siinä on mukulakivikatuja, uskomattomia kuvamahdollisuuksia ja erityispiirteitä, kuten kellotorni, useita historiallisia portteja ja 1200-luvulta peräisin oleva Pyhän Domniuksen katedraali, joka tunnetaan myös nimellä St Dujen katedraali.
Dioklecijanova ulica 1, 21000, Split, Kroatia

Mene Marjanin metsäpuistoon.
Jos haluat päästä pois Splitin keskustan melusta ja hälinästä, tee lyhyt retki viereiseen Marjan Forest Parkin luonnonsuojelualueeseen. Kukkulalla kaupungin yläpuolella sijaitseva Marjan Forest Park on kaunis paikka kävellä, kiipeillä, piknikillä ja vain nauttia näkymistä ja luonnon äänistä.
Puisto on mänty- ja oliivipuiden tiheää metsää, ja voit vuokrata polkupyöriä tai vain kävellä eri polkuja pitkin nauttiaksesi kauniista näkymistä kaikkiin suuntiin. Päämäen lounaispuolella on myös useita antiikkisia luolamaisia ​​kappeleita, jotka on rakennettu kallion kylkeen.
Obala Hrvatskog narodnog preporoda 25, 21000 Split, Kroatia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *