Sveitsi budjetilla: tärkeitä vinkkejä

Sveitsi on tunnettu kauniista maisemistaan, juustofonduesta ja korkeista hinnoistaan. Budjettimatkailijana saattaa olla pelottavaa vierailla, koska olet huolissasi siitä, kuinka paljon rahaa joudut käyttämään. Sveitsi yrittää kuitenkin tehdä asioista yksinkertaisempaa vierailijoille, ja on olemassa menetelmiä säästää rahaa samalla, kun tekee lomastasi nautinnollisempaa.
Tässä on hyödyllisiä vinkkejä rahan säästämiseen vieraillessasi Sveitsin ihastuttavassa maassa.
Voit säästää rahaa matkan aikana käyttämällä online-autonvuokrauspalvelua. Voit vertailla bookingauto hintoja ja saada jopa 70 % alennuksen vuokrauksesta Zürichissä.
1. Vietä enemmän aikaa yhdessä paikassa.
Sveitsi on melko pieni kansakunta. Harkitse kotipaikan rakentamista itsellesi, jotta voit tutkia kansakunnan suurimpia osia sieltä.
Yleensä mitä pidempään oleskelet yhdessä paikassa, sitä pienemmät ovat yöpymiskustannukset. Tämä on yleensä totta, olitpa sitten hotellissa, retkeilymajassa, Airbnb:ssä tai missä tahansa muualla.
Tarkista hotelliltasi tai hostelliltasi, tarjoavatko he ilmaisen paikallisliikenteen passin.

2. Vältä oleskelemasta suurissa kaupungeissa
Sveitsin suurissa kaupungeissa yöpymisellä on etuja. Läheisyys kaikkea mahdollistaa nopean pääsyn museoihin, ostosmahdollisuuksiin ja hienoihin ruokailumahdollisuuksiin, mutta monet tulevat Sveitsiin maisemia etsimään.
Sveitsissä on joitain maailman upeimmista maisemista, joten tule asumaan kaupunkiin, josta on näköala.
Se tulee halvemmaksi, ja saat todennäköisemmin haluamaasi postikortti-täydellisen version Sveitsistä.
Sinun ei myöskään tarvitse mennä kauas kaupunkien ulkopuolelle nähdäksesi henkeäsalpaavia nähtävyyksiä. Junamatkailu on yleinen kulkuväline Sveitsissä, joten liikkuminen on helppoa myös suurten kaupunkien ulkopuolella.

3. Edullinen tai maksuton majoitus
Budjettimatkailijoilla on nyt lukuisia vaihtoehtoja majoituspaikan valitsemiseen.
Et ole enää rajoittunut hotellin tai hostellin vaihtoehtoihin. Voit nyt vuokrata ihmisten asuntoja, yksityisiä huoneita tai jopa nukkua heidän sohvallaan.
Workaway ja Sleep on Straw ovat kaksi vaihtoehtoamme nähdä Sveitsi pienellä budjetilla.
Workaway
Workaway on asunnonvaihto-ohjelma, joka tarjoaa majoituksen vastineeksi muutaman tunnin työstä joka päivä (ja joissain tapauksissa muutamasta aterialla).
Voit suorittaa monenlaisia ​​asioita, kuten työskennellä koulujen, eläinten tai jopa maanviljelyn parissa.
Tämä on fantastinen aloite, koska se tarjoaa sinulle aidon paikallisen kokemuksen ja samalla voit antaa panoksen takaisin kaupunkiin, jossa vierailet! Lisäksi majoitus sisältyy hintaan.
Mitä tulee työhön, on olemassa useita vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, ja Sveitsi on yksi suurimmista maista, jotka opettavat englantia pitämään käteisensä täydennettynä.

Olki nukkuu
Sveitsin maatilat alkoivat avata ovensa ja vierailijat voivat viettää yön tuoreella oljella.
Se on kasvanut suosituksi koko kesän ajan, ja hinnat alkavat 6 Sveitsin frangista (6 dollaria) yöltä.
Mikä olisikaan parempi tapa tutustua Sveitsiin kuin herätä maatilalla ja lähteä kävelylle vuorille?
Tee läksyjäsi ennen majoituksen varaamista. Lue matkustajien arvostelut ennen kuin varaat hotellin, Airbnb:n, Workawayn tai Sleeping on Strawn.
Voit säästää rahaa lopulta, mutta jos olet tyytymätön, koska et lukenut arvosteluja, se ei ole sen arvoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *